Tv kast op maat

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat men voor een tv kast op maat kiest. Logisch, aangezien de reguliere tv meubels gebonden zijn aan standaard afmetingen, waardoor ze vaak niet perfect aansluiten. Om er zeker van te zijn dat de ruimte optimaal benut wordt kun je kiezen voor een tv kast op maat. Daarnaast heb je ook veel meer keuze in materialen, afwerking en kleuren.

Ben je op zoek naar een meubel die niet standaard is en die je ook niet bij iedereen in huis terug ziet? Dan is maatwerk de perfecte optie voor jou. Creëer het meubel van jouw dromen door een vakspecialist in armen te nemen zoals Meijerinks Interieur.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Profiteer van de voordelen van een tv kast op maat

Om ervoor te zorgen dat je zolang mogelijk plezier hebt van jouw tv kast op maat, maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Geen meubel die modulair is opgebouwd, maar een tv kast op maat die jouw smaak goed weergeeft. Een tv meubel op maat hoeft niet duur te zijn, geef ons jouw wensen en budget door en wij zorgen voor een tv kast die aansluit bij jouw budget. Als je maatwerk bij ons bestelt kun je onder meer de volgende garanties van ons verwachten:

  • Geheel naar eigen smaak
  • Sluit naadloos in de ruimte aan
  • Duurzaam topkwaliteit
  • Betaalbaar en betrouwbaar
  • Tot in detail afgewerkt

Onze werkwijze voor een tv kast op maat

  • Om tot een goed ontwerp voor de tv kast op maat te komen bespreken we samen de mogelijkheden over het meubel en welke kleur, materialen en afwerking je wenst. Het voordeel aan een maatwerk meubel is dat je eindeloos veel keuze hebt in deze opties. Je bent van harte welkom in onze werkplaats om de opties in het echt te bekijken.Bij een tv kast op maat is het belangrijk dat de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Om hiervoor te zorgen komen we de desbetreffende ruimte opmeten. Dit doen we vooral met meubels op maat die ingebouwd worden. Vervolgens gaan wij in onze werkplaats aan de slag aan jouw meubel om het uiteindelijk bij je thuis af te leveren en indien nodig ter plaatse te monteren.

Plan vrijblijvend een afspraak in

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om de ruimte te bekijken en onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden en je ideeën te bespreken. We zijn een creatief en innovatief team die graag met je meedenkt. Ons doel is een tv kast op maat te creëren die aan jouw wensen en eisen voldoet. We zijn dan ook pas tevreden als jij dat ook bent.

Heb je vragen over de kosten of wil je meer informatie? Mail ons of neem telefonisch contact met ons op. We voorzien je graag van advies.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.