Toonbank op maat

De toonbank in een winkel, kantoor of in een hotel is het aanzicht van de ruimte. Hierbij is het belangrijk dat het uitnodigend is en het de juiste uitstraling geeft. Om de toonbank te plaatsen die aansluit bij jouw wensen en behoeften, kun je de toonbank op maat laten maken. Hierdoor krijg je een uniek meubel van hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Meijerinks Interieurs is dé maatwerk specialist

Ben je op zoek naar een toonbank? Dan zul je merken dat je bij de meubelzaken beperkter bent in de mogelijkheden. Ze zijn afhankelijk van de standaardafmetingen, afwerkingen, kleuren en materialen die de leverancier hun biedt. Wanneer je geen standaard model wilt maar juist iets unieks, kun je ervoor kiezen om de toonbank op maat te laten maken. Bij Meijerinks Interieurs ben je voor maatwerk op het juiste adres.

De mogelijkheden bij ons zijn onbeperkt, zo heb je eindeloos veel  keuze aan materialen, afwerkingen en stijlen. Wanneer je door ons je meubel op maat laat vervaardigen, ben je verzekerd dat je vakmanschap in huis krijgt. We zijn al jarenlang een begrip in de maatwerkbranche en hebben al voor veel particuliere en zakelijke klanten het interieur mogen verzorgen. Doordat we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen werken, kunnen wij een lange levensduur van de toonbank op maat ook garanderen.

Toonbank op maat, van de ontwerptafel naar realisatie

Om tot een goed ontwerp van de toonbank op maat te komen, bekijken we van tevoren graag de ruimte. Tijdens het bekijken van de ruimte krijgen wij een goed idee van de stijl en waar de winkel of het bedrijf voor staat. Hierna bespreken we samen met jou je wensen en kijken welke functionaliteit het meubel dient te hebben. De toonbank op maat voor in een winkel of op kantoor vereist een andere indeling aangezien de verrichte werkzaamheden van elkaar zullen verschillen.

Na de tijd maken we een voorlopig ontwerp die we met jou bespreken. Je hebt hierbij de gelegenheid om feedback en aanvullende wensen door te geven. Nadat de besproken aanpassingen in het ontwerp zijn verwerkt, wordt er een definitieve materialisatie opgezet. Waarna wij in onze eigen werkplaats de toonbank op maat zullen vervaardigen. Je hoeft je niet druk te maken om het vervoer, want wij brengen de toonbank voor je op locatie.

De toonbank op maat die aansluit bij jouw eisen

Wil je een toonbank op maat in een uniek design of ben je op zoek naar een compleet interieur voor jouw bedrijf? Geen probleem! Onze diensten zijn zeer veelzijdig van interieurbouw tot aan projectinrichting. We weten precies welke meubels er nodig zijn om jouw bedrijf en/of winkel te voorzien van de juiste sfeer. Ben je enthousiast geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.