Timmerman Hengelo

Voor een timmerman in Hengelo, ben je bij ons aan het goede adres. Interieurs op maat Oet Twente heeft een gespecialiseerd team vakmensen, die niet weten van stoppen. Wij werken hard, we hebben oog voor detail, zijn creatief én innovatief. Planning en afspraken staan bij ons dan ook hoog in het vaandel en leveren altijd A+ kwaliteit. We gaan niet akkoord voor minder.

Ons team bestaat uit ervaren meubelmakers en fijn houtbewerkers. Ook hebben wij een eigen meubelmakerij in Hengelo waarmee we alle projecten op maat maken. Voor welk project huur jij ons in? Heb je een ‘lastige’ klus? We gaan graag de uitdaging aan.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Ervaren Timmermannen uit Hengelo

Wij zijn al erg lang actief in de meubelbranche, hierdoor hebben wij al erg veel projecten mogen realiseren. Wij hebben zowel zakelijke als particuliere klanten. Door onze ervaring in de meubelbranche kunnen wij van elke klus iets unieks maken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, dat houdt in dat wij pas weggaan als jij ook tevreden bent met jouw meubelstuk.

Voor welke klus heb jij een Timmerman nodig? Wij komen graag bij jou thuis in Hengelo of omgeving om te kijken wat jouw wensen zijn. We maken eerst even kennis en zullen dan je wensen bespreken en direct het één en ander opmeten. We kijken hoe we het gewenste meubelstuk laten passen en hoe je deze het beste vorm kan geven. Hier denken we graag in mee.

Inrichting op maat in Hengelo

Wij bieden allerlei soorten inrichting aan. Je kan bij ons terecht voor afbouw, timmerwerk, verbouw etc. Ons team van specialisten werkt professioneel en vakkundig en ieder project is bij ons in goede handen. We garanderen dat je tevreden zal zijn met het werk dat wij opleveren. We helpen je bijvoorbeeld graag met:

Heb je belang bij een van bovenstaande inrichting? Schroom dan niet contact op te nemen met ons. Onze Timmermannen uit Hengelo komen graag bij je lang om geheel vrijblijvend professioneel advies te geven. We bespreken graag jouw project en plannen die natuurlijk graag voor je in.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.