Meubels op maat

Wanneer je op zoek bent naar dé specialist in meubels op maat, dan zit je bij Meijerinks Interieurs goed. We zijn met onze jarenlange ervaring niet meer weg te denken in de meubelbranche. Onze deskundigen zijn zeer professioneel in hun vakgebied en weten met veel oog voor detail elk project in hoge kwaliteit af te leveren.

Er zijn tal van timmerlieden en interieurbouwers die hun diensten aanbieden, maar waar je geen waar krijgt voor je geld. Bij ons hoef je daar niet bang voor te zijn. Wij leveren meubels op maat van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit tegen een vriendelijke en eerlijke prijs.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Meubels op maat van klasse

De meubels op maat zijn bij ons allemaal uniek van ontwerp en tot in detail secuur afgewerkt. We creëren een ontwerp aan de hand van jouw wensen en behoeften en vullen met ons deskundig oog aan waar nodig.  Zodat jij verzekerd bent van een waar pronkstuk in huis waar je lang van kunt genieten. Enkele voorbeelden van meubels op maat die wij kunnen realiseren zijn onder andere:

meubels op maat

Overige opgeleverde diensten van Meijerinks Interieurs

Zijn wij jouw maatwerkspecialist?

Wij kunnen zoveel meer dan alleen meubels op maat realiseren. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor verbouw, afwerking en afbouw voor projectinrichting, winkelinrichting en keukens op maat. Geen uitdaging gaan we uit de weg! We maken meubels op maat voor plekken waar de concurrent denkt dat het niet mogelijk is. Met ons oog voor detail weten wij voor (bijna) elk probleem de juiste oplossing te vinden.

Bovendien geniet je niet alleen van een betaalbare prijs, maar ook van eersteklas kwaliteit met een lange levensduur.

Meubels op maat met de beste service

Besluit je om door één van onze vakkundige interieurbouwers jouw meubels op maat te laten maken. Dan ben je van harte welkom om in onze werkplaats de kleuren en materialen in het echt te komen bekijken. We meten bij jou op locatie de desbetreffende ruimte op om vervolgens aan de slag te kunnen gaan. Wanneer het project tot in de puntjes is afgewerkt, komen wij het bij jou thuis monteren.

Wil jij graag het meubel waar je al zolang van droomt? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. We voorzien je graag van advies.

Offerte voor radiatorombouw op maat ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.