Maatwerk keuken

Voor menigeen is de keuken het hart van het huis, omdat het een plek is waar het hele gezin samenkomt om te zitten eten. Bij sommige is het ook de eerste plek waar je het huis binnenkomt. Daarom is het logisch dat je wilt investeren in jouw droomkeuken. Met een maatwerk keuken kun je de keuken realiseren die je altijd al wilde hebben.

Onze keukens zijn hoogwaardig, veilig en betrouwbaar
Wij werken alle details tot in perfectie af
Eindeloos veel keuze aan kleuren, stijlen en afwerkingen
Wij zetten meer dan 10 jaar ervaring in
Een betaalbare keuken die perfect bij jou past

Wat is het verschil tussen een maatwerk keuken en een keuken op maat?

Het verschil tussen een maatwerk keuken door vakmensen en een keuken op maat van de keukenboer. Zit hem vooral in de verschillende keuze mogelijkheden. Wanneer we het hebben over een keuken op maat kun je bij de meeste winkels kiezen uit een standaard keuken, waarbij je de indeling van de kastjes in zowel breedte en diepte kunt aanpassen en de kleurkeuze vaak beperkt is.

Bij een echte maatwerk keuken door een specialist zijn de mogelijkheden eindeloos. De indeling kan geheel naar eigen wens worden samengesteld, net zoals de uitstraling van de keukenkastjes en lades. De keuken wordt naar jouw wensen en behoeften zo praktisch mogelijk ingericht. Ze zijn niet afhankelijk van standaard maten, maar kunnen hier juist mooi van afwijken. Ideaal wanneer je graag een dieper aanrechtblad wilt of een schuine wand hebt.

Waar moet je bij een maatwerk keuken aan denken?

Wanneer je voor een maatwerk keuken kiest, heb je veel opties om over na te denken. Zo komen onder andere de volgende onderdelen aan bod. Wat wordt de indeling en moeten er eventuele leidingen hiervoor worden verlegd?  Weet je al welk inbouwapparatuur je kiest? Welke stijl, kleur en afwerking krijgt de keuken? Tot welke hoogte komt het aanrechtblad?

Met al deze vragen en meer helpt Meijerinks Interieurs je graag. Onze specialisten beschikken over jarenlange kennis en ervaring in het vak, hierdoor kunnen ze jou voorzien van een passend advies op maat en begeleiden wij je met dit project.

Ga voor een keukenstijl die bij je past

Er zijn veel trends op het gebied van keukens zo is er een industriële keuken, Scandinavisch, modern, klassiek, landelijk en design. Wanneer je voor een bepaalde stijl kiest is het ’t mooist om dit in zijn geheel door te voeren van de grepen tot aan de inbouwapparatuur.

Zoveel trends als er in keukenstijlen zijn zo heb je ook veel keus uit inbouwapparatuur. De afzuigkap bijvoorbeeld heeft in de loop der jaren een ware transformatie ondergaan. Naast de traditionele wandbouw afzuigkap, kun je nu ook kiezen voor een kookplaat met afzuiging, downdraft of kookveldafzuiging. Dit zie je steeds vaker terug in de moderne keukens van nu. We kijken graag samen met jou naar de optie die aansluit bij jouw wensen en eisen.

Voor vragen over maatwerk keukens of onze andere diensten. Kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag.

Offerte voor jouw nieuwe keuken ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.