Kledingkast op maat

Heb je altijd al gedroomd van een kledingkast die naadloos aansluit in de slaapkamer? Met een kledingkast op maat kun je dit realiseren. In tegenstelling tot een standaard garderobekast die zelden aansluit in de ruimte en waar je vaak onbenutte ruimte overhoudt. Daarentegen ben je afhankelijk van fabrieksafmetingen, waardoor je misschien wel een kleiner model aanschaft dan je voor ogen had, omdat de maat groter niet passend is.

Wanneer je besluit om een kledingkast op maat te laten ontwerpen en vervaardigen. Dan zit je bij Meijerinks Interieurs goed!

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Bepaal zelf de indeling

Je kunt het interieur van een kledingkast op maat geheel naar jouw eigen wensen en behoeften samenstellen. Elk persoon is anders, zo ook hun eisen. Waar de een veel ruimte in de kast nodig heeft voor hangroedes voor zijn maatpakken, blouses en haar jurken, heeft de ander meer behoefte aan legplanken voor jeans, truien en T-shirts.

Je houdt alles geordend en overzichtelijk wanneer je elk item een eigen plek geeft. Tijdens het aankleden zul je merken dat het aanzienlijk scheelt in tijd.

Verschillende deurstijlen

Het uiterlijk van een kledingkast op maat is ook zeker een belangrijk aspect. Immers het mooiste geheel creëer je wanneer het in dezelfde stijl wordt doorgevoerd als de rest van de kamer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om uit verschillende kastdeuren te kiezen. De klassieke draaideur, schuifdeur, zweefdeur en loftdeur. Hierbij wordt er rekening gehouden met de ruimte van de kamer.

Als er minder ruimte is tussen het bed en de kast dan is een draaideur niet geschikt, omdat ze tijdens het openen de kamer indraaien. Maar bij een schuifdeur is dit niet het geval.

Kledingkast op maat
inloopkast op maat

Bepaal zelf de stijl, kleur en afwerking

De uiteindelijke uitstraling van een kledingkast op maat hangt af van het materiaal dat je kiest, de meest populaire materialen zijn MDF, multiplex, massief hout, fineer, laminaat en melamine. Elk bevatten ze belangrijke eigenschappen voor een lange levensduur, daarentegen verschillen ze uiteraard wel in prijs.

Zo zie je, als je voor een kledingkast op maat gaat er veel verschillende aspecten zijn waaruit je kunt kiezen. Met zoveel opties creëer je een eigen en uniek meubel in plaats van twaalf in een dozijn.

Zijn we jouw specialist?

Meijerinks Interieurs beschikt over jarenlange ervaring in interieurbouw. We hebben al veel mooie en diverse projecten mogen realiseren zoals keukens op maat, projectinrichtingen, boekenkasten op maat, cinewalls en badkamermeubels op maat.

Samenwerken met ons voelt professioneel, ontspannen en gezellig. We komen graag bij je thuis om de desbetreffende ruimte te bekijken en jouw wensen te bespreken.

Laat ons weten wat je wensen zijn

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.