Keuken op maat

Voor een keuken op maat ben je welkom bij Meijerinks Interieurs – Interieurs op maat, oet Twente! Wij zijn jouw ervaren maatwerk specialist in Twente en zetten ons graag in om voor jou de keuken van je dromen te ontwerpen en vervaardigen. Je bent bij ons niet alleen verzekerd van een betrouwbare, duurzame en hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een betaalbaar resultaat binnen jouw budget.

Wij kunnen dan ook meer dan 10 jaar aan ervaring in de maatwerk branche inzetten om voor jou het beste resultaat neer te zetten.

Onze keukens zijn hoogwaardig, veilig en betrouwbaar
Wij werken alle details tot in perfectie af
Eindeloos veel keuze aan kleuren, stijlen en afwerkingen
Wij zetten meer dan 10 jaar ervaring in
Een betaalbare keuken die perfect bij jou past

Keukens op maat

Een keuken op maat die aan al jouw wensen voldoet

Een keuken kopen klinkt vooral heel erg leuk. Je kunt eindeloos slenteren tussen de standaard keukens door, nieuwe stijlen ontdekken en interessante mogelijkheden ervaren.

Maar wat als je tot de conclusie komt dat geen van de standaard keukens écht goed bij jouw woning en de beschikbare ruimte past? Dan kom je uit bij Meijerinks Interieurs voor een keuken op maat tegen een betaalbare prijs. Wij bieden je alle mogelijkheden.

Wil jij een keuken van sloophout, van steigerhout of bijvoorbeeld van eikenhout? Vraagt jouw woning om een designkeuken, om een landelijke of moderne keuken, een industriële of juist een klassieke keuken? Bij ons kan het allemaal! Wij gaan graag met jou op zoek naar dé maatwerk keuken waar jij heel gelukkig van wordt!

Wij realiseren graag jouw keuken op maat

Wil jij een keuken op maat laten maken en ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden in jouw woning? Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen dan graag bij je langs om de ruimte te bekijken en alle mogelijkheden met je door te nemen. Natuurlijk denken we graag met je mee, zodat we jou uiteindelijk de keuken op maat kunnen leveren die jij écht graag hebben wilt! Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie en advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom een maatwerk keuken bestellen?

Een keuken op maat biedt eindeloos veel voordelen. Iedere woning heeft een specifieke ruimte voor de keuken en deze ruimte is zeker niet standaard. Toch is het wel belangrijk dat de keuken perfect binnen de ruimte past. Dit staat niet alleen mooier, maar je zorgt er ook voor dat alle beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Je bent bij Meijerinks Interieurs altijd welkom voor een maatwerk keuken.

Offerte voor jouw keuken op maat ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.