Interieurbouw Hengelo

Wanneer je op zoek bent naar een specialist interieurbouwer in interieurbouw Hengelo, dan zit je bij Meijerinks interieurs goed. Wij bestaan uit een team van vakmensen met een jarenlange ervaring in de interieurbouw. Zo ben je bij ons verzekerd van een resultaat dat geheel aan jouw wensen en eisen voldoet waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Geen project is te groot of te klein voor ons, van een maatwerk kast tot een geheel nieuwe keuken op maat, wij ontwerpen en creëren elk project met passie en aandacht. Dat zie je terug in het eindresultaat!

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Interieurbouw Hengelo is dé maatwerk specialist

Wij zijn zeer veelzijdig. Je kunt bij ons terecht voor onder andere afbouw, timmerwerk en verbouw. We werken voor verschillende klanten in Hengelo. Zo komen we niet alleen bij je thuis, maar bouwen we ook inrichtingen voor kantoren en hotels. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

Door voor diverse cliënten te werken en we hier verschillende projecten voor mogen uitvoeren, is het belangrijk dat we zowel verstand hebben van maatwerk, leidingen als elektra. Dit komt goed van pas wanneer je een maatwerk kast met verlichting bij ons bestelt, bijvoorbeeld.

interieurbouw Hengelo

Overige opgeleverde diensten van Meijerinks Interieurs

Welke voordelen wij je bieden

Wanneer je iets bijzonders wilt in huis of op kantoor, dan helpt interieurbouw Hengelo je hier graag bij. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een maatwerk keuken, eettafel, inloopkast of tv-meubel, dit is slechts een greep uit de diverse mogelijkheden. Welk project we ook voor jou mogen realiseren, je bent er zeker van dat je mooie voordelen krijgt waaronder:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uniek meubel dat bij jou past
  • Keuze uit eindeloos veel kleuren, stijlen en afwerkingen
  • Lange levensduur
  • Betaalbaar
  • Details tot in perfectie weergegeven

Bekijk de mogelijkheden voor Interieurbouw in Hengelo

Wil je graag iets nieuws voor in het interieur thuis of voor het bedrijf, maar weet je nog niet precies wat mooi in de ruimte zal passen? Bekijk gerust eens onze projecten die we met veel aandacht en passie voor het vak hebben vervaardigd en laat je inspireren.

Interieurbouw Hengelo komt ook graag bij je langs om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen we een mooi ontwerp maken, met een betaalbare prijsindicatie. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem contact met ons op, we adviseren en helpen je graag.

Hengelo

Offerte voor interieurbouw ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.