Interieurbouw Enschede

Welkom bij interieurbouw Enschede waar precisie en vernieuwing hoog in het vaandel staan. Meijerinks Interieurs is dé specialist op het gebied van maatwerk voor elke gewenste stijl, onder andere klassiek, modern, Scandinavisch, industrieel en landelijk. Met onze deskundigheid zorgen wij ervoor dat elk project aansluit bij de behoeften en wensen van de klant.

Interieurbouw reikt bij ons verder dan interieur en meubelprojecten van huis en de keuken, we verzorgen met enige regelmaat ook de inrichting van hotels, kantoren en winkelpanden. We pakken elke uitdaging met beide handen aan.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Interieurbouw Enschede maakt van weinig heel veel

Als je op zoek bent naar deskundigen uit de interieurbouw in Enschede, dan heb je vooraf bepaalde eisen waar ze aan moeten voldoen om jouw project te mogen realiseren. Om je een idee te geven van onze vakbekwaamheid noemen we hieronder enkele service gerelateerde kenmerken van ons op:

  • Creatief en innovatief
  • Feilloze afwerking van alle details
  • Betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit
  • De inzet van ruim 10 jaar aan ervaring
  • Betaalbare oplossing voor elke ruimte
  • Perfect afgestemd op de behoeften
Interieurbouw Enschede

Overige opgeleverde diensten van Meijerinks Interieurs

Het meubel van jouw dromen kan werkelijkheid worden

Als je besluit dat wij van interieurbouw Enschede jouw meubel of inrichting mogen maken. Dan heb je de garantie dat je een meubel en interieur krijgt waar je trots op bent. Doordat we vooraf samen bij jou thuis om tafel gaan, hier jouw wensen en eisen bespreken en de desbetreffende ruimte bekijken. Kunnen we tot een gerichter resultaat komen.

Heb je al tot in de puntjes uitgedacht hoe het uiteindelijke ontwerp moet worden, maar stuit je tegen een probleem aan zoals een schuine wand? Geen probleem interieurbouw Enschede gaat geen project uit de weg. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied weten wij voor (bijna) alles een oplossing te vinden, door simpelweg creatief met de ruimte om te gaan.

Is interieurbouw Enschede jouw specialist?

Wanneer je besluit om een meubel op maat door interieurbouw Enschede te laten maken dan haal je vakmanschap in huis. Geen gestress of het uiteindelijk wel in de ruimte aansluit. Doordat we het bij jou thuis komen opmeten worden dit soort verrassingen voorkomen. Is het meubel klaar, dan hoef je niet via een werkbeschrijving het in elkaar te zetten, maar komen wij het zelf bij je thuis monteren.

Heb je vragen over de verschillende op maat projecten of wil je graag weten uit wat voor materialen je kunt kiezen? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

enschede

Offerte voor interieurbouw ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.