Interieurbouw Almelo

Elke ruimte is anders ingedeeld, waardoor het soms lastig kan zijn om de ruimte zo functioneel mogelijk in te richten. Bovendien wil je graag een interieur dat goed tot zijn recht komt in de beschikbare oppervlakte. Een interieurbouwer uit Almelo zoals Meijerinks Interieurs kan je hierbij helpen. We hebben jarenlange ervaring in de maatwerk branche, waardoor we met een gedetailleerd oog kunnen kijken. Waar anderen zeggen dat het niet mogelijk is, kijken wij juist verder en passen wij de ideeën aan, zodat het toch gerealiseerd kan worden. Kan niet is geen optie.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Kom niet voor verrassingen te staan

Om jouw wensen te realiseren komen wij het liefst op locatie zodat wij de boel kunnen inmeten, hierdoor zien wij meteen of de wensen haalbaar zijn of dat er eventuele aanpassingen nodig zijn. Dit bespreken wij ter plekke. Met interieurbouw Almelo weet je stap voor stap waar je aan toe bent. Nadat wij weten waar je naar op zoek bent bijvoorbeeld een nieuwe keuken, cinewall of boekenkast op maat, tekenen wij het ontwerp uit, waarna je vervolgens nog eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Ga je akkoord met het ontwerp dan gaan wij zo snel mogelijk in onze werkplaats aan de gang.

Vooraf krijg je een offerte met een eerlijke prijs zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo prettig!

Interieurbouw Almelo zowel zakelijk als privé

We hebben in verschillende branches ervaring waardoor we altijd de beste oplossing voor jou kunnen bieden. Op zakelijk vlak hebben wij diverse kantoren mogen voorzien van een aangename en functionele werkplek. Hotels waarbij we hebben gezorgd voor een moderne, uitnodigende en relaxte sfeer, wand- en hangsystemen voor winkels, waarbij gelet is om genoeg ruimte voor de kleding te stallen.

Voor welke branche of locatie je interieurbouw Almelo ook wilt inschakelen, bij ons ben je gegarandeerd dat je iets unieks krijgt. Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.