Interieur op maat

Het interieur in een woning is heel persoonlijk, ieder persoon heeft een andere smaak en het is dan ook belangrijk dat jouw stijl en persoonlijkheid naar voren komen in het interieur, zodat jij je echt thuis voelt. Door voor een interieur op maat te kiezen haal je iets unieks in huis waar je nog lang plezier van zult hebben. Bij Meijerinks Interieurs ben je van harte welkom als je op zoek bent naar een interieur op maat. Wist je dat wij ook maatwerk meubels afleveren? Van tv-meubel, tafel tot aan keuken en een inloopkast op maat, de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

Naast een interieur op maat voor particulieren ontwerpen en maken wij ook voor zakelijke klanten een interieur op maat. Hierbij wordt er gekeken naar; wat wil je uitstralen naar de klant, functionaliteit, toegankelijkheid en beschikbare ruimte.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Samenwerken met ons voelt professioneel, gezellig en ongedwongen

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je jouw huidige huis voorzien van een interieur op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag jouw ideeën en indien gewenst denken wij graag mee in de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring in de maatwerkbranche beschikken wij over een vakkundige expertise, waardoor wij op een andere manier naar bepaalde ruimtes kijken.

Wij vinden het belangrijk dat jouw persoonlijke smaak naar voren komt in het interieur op maat, om dit te bereiken stellen wij enkele vragen en luisteren wij goed naar de behoeftes en wensen van de klant.

Een interieur op maat in jouw gewenste stijl

Het voordeel van een interieur op maat is dat je de vrije keuze hebt uit afwerking, materialen, afmetingen, kleuren, indeling en het design. Hierdoor krijg je iets bijzonders in huis wat niet iedereen heeft. Wil jij graag een kastenwand voor in de woonkamer waarbij er genoeg ruimte is voor opberging? Dan heb je de mogelijkheid om mooie accessoires neer te zetten in open opbergvakken en spullen die je liever wilt verbergen achter gesloten deuren te plaatsen. Jij bepaalt zelf jouw ideale indeling. Niets is te gek, combineer bijvoorbeeld diverse kleuren met elkaar voor een speels effect.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw kunnen betekenen? Schroom dan niet om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. We komen graag bij jouw thuis om de mogelijkheden voor een interieur op maat te bespreken.

Plan vrijblijvend een afspraak in

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om de ruimte te bekijken en onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden en je ideeën te bespreken. We zijn een creatief en innovatief team die graag met je meedenkt. Ons doel is een tv kast op maat te creëren die aan jouw wensen en eisen voldoet. We zijn dan ook pas tevreden als jij dat ook bent.

Heb je vragen over de kosten of wil je meer informatie? Mail ons of neem telefonisch contact met ons op. We voorzien je graag van advies.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.