Hoek boekenkast

Een hoek boekenkast is een ideale oplossing wanneer je minder ruimte tot de beschikking hebt, maar graag meer opslagruimte wilt hebben voor bijvoorbeeld boeken of accessoires. Bovendien kun je hiermee eventuele spullen uit het zicht halen, door een paar vakken gesloten te laten. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een hoek boekenkast bij de woonwinkel om de hoek te kopen, alleen kom je dan vaak voor verrassingen te staan. In de praktijk zie je vaak dat de standaard afmetingen niet altijd voor elke ruimte geschikt zijn.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Meubel op maat

Ben jij op zoek naar een hoek boekenkast die perfect aansluit in de daarvoor bedoelde ruimte? Dan is wellicht een hoek boekenkast op maat iets voor jou. Met een meubel die op maat wordt gemaakt ben je ervan verzekerd dat het perfect aansluit en er geen nutteloze ruimte overblijft. Wel zo prettig! Een andere aantrekkelijke bijkomstigheid is dat je veel meer keuze hebt aan materiaalsoorten, kleuren, details en stijlen. Je kunt hiermee een hoek boekenkast samenstellen die echt aan al jouw wensen voldoet. Van de indeling tot aan het eindresultaat, je hebt alles zelf in de hand. Laat jij je liever adviseren? Een maatwerkspecialist denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat jouw wensen en eisen terug te zien zijn in het ontwerp.

Laat een hoek boekenkast maken door een kenner in het vak

Maar waar laat je een maatwerk hoek boekenkast nu maken? Meijerinks Interieurs is dé specialist in het op maat maken van diverse meubels om het interieur naar een hoger niveau te tillen. We hebben al veel mooie projecten mogen realiseren voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Met oog voor detail en passie voor het vak weten wij de wensen van de klant te realiseren. Naast een boekenkast op maat kun je ook bij ons terecht voor andere projecten waaronder:

Interesse in een hoek boekenkast?

Wil jij weten of een hoek boekenkast wel geschikt is voor de desbetreffende ruimte? We kijken graag met jou mee. Mocht dit toch niet passen, dan kijken we graag of er andere mogelijkheden zijn zoals een meer geschiktere plek of een ander meubel die beter in de ruimte zou passen. Onze deskundigen brengen jarenlange ervaring met zich mee, waardoor ze voor elke situatie een oplossing weten te bedenken.

Geïnteresseerd in een hoek boekenkast op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de diverse mogelijkheden.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.