Handgemaakte keukens

Voor handgemaakte keukens ben je van harte welkom bij Meijerinks Interieurs – Interieurs op maat, oet Twente! Wij zijn deskundige specialisten in Maatwerk in Twente. We zetten ons graag in om jouw handgemaakte keuken te ontwerpen en realiseren. Bij ons kun je niet alleen rekenen op een betrouwbare, duurzame en hoogwaardige kwaliteit, maar ook op een betaalbare oplossing die past binnen jouw budget.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de maatwerksector gebruiken wij ons vakmanschap om het beste resultaat voor jou te bereiken.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Handgemaakte keukens die aan ieders wensen voldoen

Handgemaakte keukens die aan ieders verwachtingen voldoen zijn de perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar iets unieks. Het kopen van een standaard keuken kan een leuke ervaring zijn, waarbij je door verschillende stijlen en mogelijkheden kunt bladeren.

Echter, wanneer je tot de conclusie komt dat geen van de standaard keukens echt goed past bij jouw huis en de beschikbare ruimte, dan ben je bij Meijerinks Interieurs aan het juiste adres voor handgemaakte keukens tegen een betaalbare prijs. Wij bieden onbeperkte mogelijkheden.

Ben jij op zoek bent naar een moderne keuken op maat met greeploze kastjes of liever ga je lieer voor een robuste keuken van eikenhout, of vraagt jouw woning om een designkeuken of juist een klassieke keuken – bij ons is alles mogelijk! Wij staan klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de handgemaakte keuken die jou volledig tevreden stelt.

Onze persoonlijke aanpak: Handgemaakte keukens

Bij Meijerinks Interieurs begrijpen we dat elke woning uniek is, net zoals jouw wensen voor een handgemaakte keuken. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend een afspraak met ons te maken, zodat we samen kunnen ontdekken welke specifieke mogelijkheden jouw huis biedt. Wij komen graag bij je langs om de ruimte grondig te bekijken én belangrijker nog; om naar jouw ideeën en behoeften te luisteren.

Tijdens ons bezoek zullen we alle mogelijke opties met je doornemen en met creatieve suggesties komen. Of je nu een ruime en moderne keuken voor ogen hebt, een knusse en landelijke sfeer wilt creëren, of een mix van stijlen zoekt, we denken graag met je mee. Want voor ons staat jouw tevredenheid voorop.

Materialen en afwerking

Elke keuken moet uniek zijn, net als de persoon die hem gebruikt. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan materialen en afwerkingsopties, zodat je de keuken van jouw dromen kunt creëren. Of je nu verlangt naar een rustieke keuken gemaakt van sloophout, de warme uitstraling van steigerhout prefereert, of de tijdloze elegantie van eikenhout zoekt, wij hebben de expertise om het te realiseren.

Jouw huis heeft zijn eigen karakter, en daarom passen we ons aan jouw stijl – of je nu een moderne, landelijke, industriële of klassieke keuken voor ogen hebt. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte maatwerkkeuken. Bij ons staat jouw tevredenheid centraal, en we streven ernaar om jou de handgemaakte keuken te bieden waar je altijd van hebt gedroomd.

handgemaakte keuken

Onze maatwerkexpertise strekt verder dan alleen handgemaakte keukens

Wij gaan verder dan alleen handgemaakte keukens. Onze vakmensen zijn bedreven in het creëren van maatwerkoplossingen die je hele huis kunnen transformeren. Van een prachtige kledingkast op maat die perfect past bij je slaapkamer, een inloopkast op maat die een droom wordt om je kleding in op te bergen, tot een tv-meubel op maat die naadloos integreren met je interieur. Als je een boekenliefhebber bent, kunnen we een boekenkast op maat ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend is.

En voor die ouderwetse radiatoren hebben we de perfecte oplossing – radiatoren ombouw op maat. Wil je je home entertainment naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan een cinewall op maat, waar je jouw TV en audioapparatuur elegant kunt integreren. Bij ons draait alles om maatwerk dat voldoet aan jouw wensen en de unieke kenmerken van jouw huis benadrukt.

Kom in contact met de vakmannen uit Twente

Voor ieder maatwerk project zit je bij ons helemaal goed. Wil jij graag weten wat een bepaalde klus kosten gaat? Benieuwd naar de opties van handgemaakte keukens, of heb je gewoon meer informatie nodig?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en we komen graag naar jouw wensen luisteren en de situatie bekijken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je een scherpe maatwerk offerte van ons krijgt.

Liever direct contact op nemen? Dat kan, we zijn namelijk 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.