Garderobekast op maat

Vind jij het ook zo vervelend als de garderobekast niet perfect aansluit in de slaapkamer of op zolder? Er blijft vaak onbenutte ruimte over die je prima kunt gebruiken om spullen in op te bergen. Met een garderobekast op maat heb je dit probleem niet. De kast wordt zo gemaakt dat alle ruimte optimaal benut kan worden. Dit wil jij toch ook?

Bij Meijerinks Interieurs ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar meubels op maat. Ons team bestaat uit ervaren meubelmakers die voor elk probleem een geschikte oplossing weten te creëren. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

De voordelen van een garderobekast op maat

Een garderobekast op maat brengt meer voordelen met zich mee dan een garderobekast bij de plaatselijke woonwinkel. Bij een standaard model ben je afhankelijk van de fabrieksafmetingen, kleuren, afwerking en materialen. Hierdoor kan het voorkomen dat je voor een model kiest die eigenlijk niet aan al je wensen en behoeften voldoet. Zonde, want je wilt het liefst een meubelstuk in huis die niet alleen een pronkstuk is, maar waar je ook lang plezier van kunt hebben.

Wanneer je kiest voor een garderobekast op maat door Meijerinks Interieurs heb je een ruime keuze in materialen, kleuren, afwerkingen en afmetingen. Hierdoor kun je het meubel laten maken die je altijd al hebt willen hebben. Wij gebruiken uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit zodat wij een lange levensduur kunnen garanderen.

Dé specialist op het gebied van maatwerk

Als je kiest voor een garderobekast op maat wil je dit graag doen bij een ervaren maatwerkspecialist. Wij weten wat er nodig is om jou het pronkstuk te geven die jij voor ogen hebt. Om tot een goed ontwerp te komen, komen wij geheel vrijblijvend bij jouw thuis langs om de betreffende ruimte te bekijken. Hierdoor zien wij meteen of jouw wensen haalbaar zijn en of er aanpassingen in het ontwerp nodig zijn. Na de tijd ontvang je van ons een scherpe offerte op maat. Ben je het hiermee eens? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met jouw garderobekast op maat.

Wil je graag een kleine sfeerimpressie van onze gerealiseerde projecten? Bekijk dan onze website. We hebben al veel diverse ontwerpen mogen realiseren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dus neem gerust een kijkje.

Plan vrijblijvend een afspraak in

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om de ruimte te bekijken en onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden en je ideeën te bespreken. We zijn een creatief en innovatief team die graag met je meedenkt. Ons doel is een tv kast op maat te creëren die aan jouw wensen en eisen voldoet. We zijn dan ook pas tevreden als jij dat ook bent.

Heb je vragen over de kosten of wil je meer informatie? Mail ons of neem telefonisch contact met ons op. We voorzien je graag van advies.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.