Bar op maat

Welkom bij Meijerinks Interieurs, jouw specialist in het ontwerpen en maken van unieke bars op maat. Als horecaondernemer begrijp je hoe belangrijk het is om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Een prachtige, op maat gemaakte bar kan daarbij helpen. Hieronder bespreken we de voordelen van een bar op maat en waarom je bij ons aan het juiste adres bent.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Voordelen van een bar op maat

Wanneer je op zoek bent naar een bar, doe je er goed aan om je te verdiepen in een bar op maat. Een bar op maat brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. We vertellen je daar uiteraard graag meer over:

Uniek ontwerp

Met een bar op maat heb je de mogelijkheid om een uniek ontwerp te creëren dat aansluit bij jouw horecaconcept. Je bar kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en behoeften, waardoor je een unieke uitstraling kunt creëren die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Het hebben van een unieke bar kan ook helpen om je horecabedrijf te onderscheiden van je concurrenten.

Functioneel ontwerp

Bij Meijerinks Interieurs begrijpen we dat de bar niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel. Een op maat gemaakte bar kan worden ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen. Denk aan voldoende opslagruimte, een professioneel tapsysteem en efficiënte werkruimtes voor jouw personeel. Door een bar op maat te laten maken, kun je er zeker van zijn dat de bar perfect past bij jouw operationele behoeften.

Duurzaamheid

Een bar op maat kan worden gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Door te kiezen voor materialen van hoge kwaliteit, kun je geld besparen op de lange termijn doordat je minder vaak reparaties of vervangingen hoeft uit te voeren. Daarnaast kun je met een op maat gemaakte bar ervoor zorgen dat deze past bij de rest van het interieur, zodat deze naadloos in jouw horecaconcept past en bijdraagt aan de uitstraling van je zaak.

Waarom kiezen voor Meijerinks Interieurs?

Bij Interieurs Op Maat Oet Twente hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte meubels voor horeca inrichting, waaronder bars. Ons team van ervaren vakmensen werkt met veel passie en toewijding om jouw wensen om te zetten in een prachtige bar op maat.

Wij gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit voor onze op maat gemaakte bars. Onze materialen zijn duurzaam en worden met zorg uitgekozen om ervoor te zorgen dat jouw bar jarenlang meegaat. Daarnaast worden onze bars op maat gemaakt in onze eigen werkplaats, waardoor we de kwaliteit van het eindproduct kunnen garanderen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en zorgen ervoor dat je te allen tijde op de hoogte blijft van het proces. Ons team staat klaar om jou te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces, van ontwerp tot oplevering. Wij streven ernaar om jouw visie te vertalen naar een prachtige, op maat gemaakte bar waar jij en je gasten van zullen genieten.

Kies voor een unieke, functionele en duurzame bar op maat bij Meijerinks Interieurs!

Een op maat gemaakte bar kan een fantastische toevoeging zijn aan jouw horecaonderneming. Het biedt unieke voordelen zoals een uniek ontwerp, een functioneel ontwerp, duurzaamheid en maatwerk.

Wij begrijpen dat elke horeca onderneming uniek is. Daarom bieden wij maatwerk aan. Onze bars worden speciaal voor jou ontworpen en gemaakt, zodat deze perfect past bij jouw horecaconcept. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen, waardoor je een bar krijgt die helemaal aan jouw wensen voldoet. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.